Kvalifikace na MČR v Ticket to Ride

11.04.2014 19:00

Ve spolupráci s ADC Blackfire Entertainment, s. r. o. a opavským klubem deskových her Pajdulák vás THE WALKERS všechny zvou na kvalifikační kolo v deskové hře Ticket to Ride. Podle celkového počtu účastníků (viz. níže) postupuje vybraný počet nejlepších hráčů do celorepublikového finále, které proběhne 24. 5. 2014 v pražském Re-loadu a poslední zprávy hovoří o tom, že se má vysílat na Prima Cool v pořadu Re-Play! Absolutní vítěz v rámci České republiky následně postupuje do celosvětového finále v Paříži!! 

Čím více hráčů se kvalifikace zúčastní, tím více se jich dostane na finálový turnaj MR:
8-12 hráčů -> 1 kvalifikovaný
13-24 hráčů -> 2 kvalifikovaní
25-36 hráčů -> 3 kvalifikovaní
34-48 hráčů -> 4 kvalifikovaní
atd.

Ceny:
1. místo MUNCHKIN + pamětní medaile
2. místo DOBBLE
3. místo LIGRETTO
Sada průhledných vláčků garantovaná pro TOP18.

Registrace bude za symbolických Kč 50,- a použije se na uhrazení režijních nákladů, výše uvedených cen, nealkoholickýc nápojů, které budou po dobu turnaje k dispozici všem hráčům, a protože se jedná o opravdu speciální událost, dá se očekávat i nějaké další občerstvení.;)

Pokud jste to dočetli až sem a říkáte si, že to zní zajímavě, ale zmíněná deskovka vám nic neříká a zároveň jste nikdy nehráli ani žádnou jinou (tomu nevěříme), nejedná se o překážku. Hra je ve svém principu jednoduchá, není nijak zvlášť časově náročná a protože turnaj proběhne až ke konci dubna, máte pořád v podstatě dva týdny na seznámení se s hrou a přípravou na den D. Trénovat můžete buď sami (s Tomem jsme schopni zmíněnou hru včetně všech expanzí sehnat), po domluvě se členy klubu Pajdulák se dá hrát i v rámci jejich pravidelného středečního deskohraní a samozřejmě se můžeme domluvit i v rámci naší herny, sejít se některý z večerů a dát si jednu, dvě, tři... partičky. Budeme se těšit.:-)

THE WALKERS